Gelecekteki Sen pdf – Yandex indir

tarafından
9
Gelecekteki Sen pdf – Yandex indir

Hepimiz geleceğimizi merak eder ve yarınlarımızın daha iyi olmasını arzu ederiz.
 
Ancak kendimiz için mümkün olan en iyi geleceği istesek de bunu gerçeğe dönüştürecek kararları vermekte başarısız, hele de pratik adımlarını atmakta ihmalkâr veya ertelemeciyiz. Neden gelecekteki hayatımızdan bu kadar uzak, bu kadar kopuğuz?
 
Psikolog Hal Hershfield, on yılı aşkın bir araştırmaya dayanarak gelecekteki benliğimizin zihinlerimizde çoğunlukla yabancılara benzediğini açıklıyor. Oysa bu yabancılaşmayı aşmak ve gelecekteki benliğimizle bağlantı kurmak mümkün. Böylece hem şu andaki yaşamlarımızı iyileştirebileceğimizi hem de geleceğe yönelik hedeflerimize ve umutlarımıza ulaşmamızın kolaylaşabileceğini anlatıyor.
 
Birçoğumuz geleceği inanılmaz derecede uzak görüyor, bu da önümüzdeki yıllarda sağlığımızı ve refahımızı göz ardı eden anlık tatminlere yönelmemizi artırıyor. Ancak gelecekteki benliğimizle bağlantı kurabilirsek bugünü yaşamakla yarını planlamak arasındaki dengeyi daha iyi kurabiliriz.
 
Hershfield, araştırma sonuçlarına dayanan bilimsel gerçekleri sunuyor; gelecek hakkında düşünürken yaptığımız zihinsel hataları sergiliyor ve en iyi geleceğimizi hayal etmemiz ve gerçekleştirmemiz için pratik tavsiyeler veriyor.
 

Gelecekteki Sen isimli 232 sayfadan oluşan kitap ; Hal Hershfield tarafından yazılmış ve KURALDIŞI YAYINLARI yayınevinin 27.02.2024 tarihinde yayımlanmıştır.

Gelecekteki Sen pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.