İyi Yaşanmış Bir Hayat pdf – Yandex indir

tarafından
22
İyi Yaşanmış Bir Hayat pdf – Yandex indir

“Onun yüzyıllık bilgeliği bilim, tıp ve ruhla beslenmiştir.”
-Dr. Robert Waldinger, New York Times çoksatan yazarı

Dr. Gladys, 102 yaşında hâlâ mesleğini sürdüren bir hekim. O, bu kitapta, asırlık ömründen çıkardığı dersleri ve insan yaşamının nasıl daha iyi olacağına dair kendisine ilham kaynağı olan binlerce hastasının hikâyelerini bizlera anlatıyor. Altmış yılı aşkın hekimlik hayatının ardından Dr. Gladys, bu kitapta uzun, mutlu ve dolu dolu bir yaşamın tadını çıkarmak için altı uygulanabilir sırrını şöyle paylaşıyor:

-Enerjinizi çılgınca harcayın
-Tüm yaşam hareket üzerine kuruludur
-Burada olmanızın bir sebebi var
-Asla yalnız değilsiniz
-Her şey sizin öğretmeninizdir
-Sevgi en güçlü ilaçtır

Dr. Gladys’in, kendi sıra dışı yaşamından paylaştığı mucizevi iyileşme öyküleri de oldukça büyüleyici. O, sadece sağlık ve şifa hakkında değil, aynı zamanda neşe içinde ve tatmin duyulan bir yaşam için neler yapılması gerektiği konusunda düşüncelerinizi etkileyip bakış açınızı değiştirecek. Kitap boyunca, sizlere sevgi dolu ve bilge bir büyükanne gibi eşlik edecek.
 
“Etkileyici olduğu kadar öğretici de olan eşsiz bir eser.” -Dr. Edith Eger, New York Times çoksatan yazarı
 
Etkileyici olduğu kadar aydınlatıcı da… Tıbbi bilgi ve yaşanmış deneyimleri bir araya getirmesi, pek çok kişi için oldukça faydalı bir rehber olacak.
-Dr. Sara Gottfried, New York Times çoksatan yazarı
 
 

İyi Yaşanmış Bir Hayat isimli 312 sayfadan oluşan kitap ; Dr. Gladys McGarey tarafından yazılmış ve MONA KİTAP yayınevinin 22.11.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

İyi Yaşanmış Bir Hayat pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.