Star Wars: İsyan Çağı / Aydınlık pdf – Yandex indir

tarafından
33
Star Wars: İsyan Çağı / Aydınlık pdf – Yandex indir

İŞTE BU STAR WARS ÇAĞI!
 
Bu defa Orijinal Üçleme’nin ikonik kahramanları sahneye çıkıyor! Han Solo ödülünü alıp yeniden bir dolandırıcılık hayatına dönmeye hazır; ta ki malum bir genç son bir iyilik isteyene kadar! Eski kaçakçı Lando Calrissian’ın lüks ve rahat bir yaşam hayali son bir dolap çevirmesine bağlı! Luke Skywalker ilk kez karanlık tarafın ayartısıyla karşı karşıya… Acaba ona teslim olacak mı? Leia, Han’ı, Hutt Jabba’dan kurtarmak için kelle avcısı Boushh’un kılığına giriyor — ama önce Bossk’a kendini kanıtlaması gerek! Ayrıca Jedi Ustası Yoda ve usta pilotlar Biggs Darklighter ile Jek Porkins de bu ciltte!
 
Greg Pak, Chris Sprouse, Matteo Buffagni, Will Sliney, Scott Koblish, Stefano Landini, Andrea Broccardo, Chris O’Halloran, Karl Story, Marc Deering, Tamra Bonvillain ve Dono Sánchez-Almara’nın yarattığı Star Wars: İsyan Çağı — Han Solo, Lando Calrissian, Luke Skywalker ve Prenses Leia ile Star Wars: İsyan Çağı Özel kısmi içeriği — bir araya getirilmiştir.
 

Star Wars: İsyan Çağı / Aydınlık isimli 120 sayfadan oluşan kitap ; Greg Pak tarafından yazılmış ve ÇİZGİ DÜŞLER yayınevinin 25.04.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Star Wars: İsyan Çağı / Aydınlık pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.