Sihirli Kelimeler İstediğinizi Elde Etmek İçin Ne Söylemelisiniz? pdf – Yandex indir

tarafından
9
Sihirli Kelimeler  İstediğinizi Elde Etmek İçin Ne Söylemelisiniz? pdf – Yandex indir

Bazı tahminlere göre günde ortalama altı bin kelime kullanıyoruz. E-postalar yazıyoruz, sunumlar  hazırlıyoruz ve arkadaşlarımızla, meslektaşlarımızla ve müşterilerimizle konuşuyoruz. Çevrimiçi randevu platformlarında profil oluşturuyoruz, komşularla sohbet ediyoruz ve partnerimizle gününün nasıl geçtiği hakkında sohbetler ediyoruz.
 
Kısacası yaptığımız hemen her şeyin içinde kelimeler var. Fikirleri iletmek, kendimizi ifade etmek ve sevdiklerimizle iletişim kurmak için kelimeleri kullanırız. Liderler böyle liderlik eder, satıcılar böyle satış yapar, ebeveynler böyle ebeveynlik yapar, öğretmenler böyle öğretir, politikacılar böyle yönetir, doktorlar böyle açıklar. Mahrem düşüncelerimiz bile dile dayanır.
 
Peki, konuştuğumuz dil hayatımızda bu kadar önemli bir yer tutarken, onun yapıtaşları olan kelimeleri dikkatle seçiyor muyuz? İşte uluslararası çoksatan yazar Jonah Berger, Sihirli Kelimeler’de olağanüstü sonuçlara yol açabilecek güçlü bir araç seti ve uygulanabilir teknikler sunuyor. İster bir müşteriyi ikna etmeye ister bir ekibi motive etmeye ya da tüm bir organizasyonun olaylara farklı bakmasını sağlamaya çalışıyor olun, bu kitap size sihirli kelimelerin gücünden nasıl yararlanacağınızı gösterecek.
 

Sihirli Kelimeler İstediğinizi Elde Etmek İçin Ne Söylemelisiniz? isimli 232 sayfadan oluşan kitap ; Jonah Berger tarafından yazılmış ve THE KİTAP yayınevinin 29.02.2024 tarihinde yayımlanmıştır.

Sihirli Kelimeler İstediğinizi Elde Etmek İçin Ne Söylemelisiniz? pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.