Yapay Zeka, Blockchain ve Nesnelerin İnterneti Kitap Serisi / Yapay Zeka: Alan Uygulamaları-2 pdf – Yandex indir

tarafından
28
Yapay Zeka, Blockchain ve Nesnelerin İnterneti Kitap Serisi / Yapay Zeka: Alan Uygulamaları-2 pdf – Yandex indir

Yapay zekâ teknolojilerinin sınırlarını zorlayan, inovatif ve ileri düzey uygulamalarla tanışmaya hazır mısınız? Günümüzün en heyecan verici teknolojilerinden olan yapay zekâ, iş dünyasından sağlık sektörüne, lojistik endüstrisinden, sanat dünyasına kadar pek çok alanda yaygınlaşıyor. Serinin 4. kitabı olan Yapay Zekâ Alan Uygulamaları 2 adlı bu kitap, ilgili alanlardaki güncel bilgilere ve uygulamalara ışık tutuyor.

Bu kitap, alanlarında uzman akademisyenler tarafından, yapay zekâ alanındaki farklı uygulama alanlarını ele alan on bir bölümden oluşmaktadır. Kitapta; dijital itibar yönetimi ve yapay zekâ, finans alanında veri madenciliği uygulaması, halkla ilişkiler ve yapay zekâ, üretken yapay zekâ ve sanat, sigortacılıkta insurtech yönetim stratejileri ve yapay zekâ, yapay zekâ teknolojileri ve siber güvenlik, müşteri deneyiminde yapay zekâ ile dijital dönüşüm, stratejik yönetimde yapay zekâ, üretken yapay zekâ ve medya, yapay zekâ ve insan kaynakları, yapay zekâ ve pazarlama alanında yenilikçi dönüşüm konularında teorik ve uygulamalı çalışmalara yer verilmiştir.

Kitabın amacı, yapay zekâ alanında uygulamalı bilgi sunmak ve bu alanda çalışanlara, araştırmacılara ve ilgililere rehberlik etmektir. Bu kapsamlı kaynak, endüstri örnekleri aracılığıyla okuyucuların yapay zekâ teknolojilerini gerçek dünya problemlerine nasıl uygulayacaklarını anlamalarını sağlamaktadır. Ayrıca, kitap, yeni fikirler üretmek ve mevcut projeleri daha da geliştirmek isteyen profesyonellere ilham vermektedir.
 

Yapay Zeka, Blockchain ve Nesnelerin İnterneti Kitap Serisi / Yapay Zeka: Alan Uygulamaları-2 isimli 316 sayfadan oluşan kitap ; Kolektif tarafından yazılmış ve NOBEL BİLİMSEL yayınevinin 22.11.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yapay Zeka, Blockchain ve Nesnelerin İnterneti Kitap Serisi / Yapay Zeka: Alan Uygulamaları-2 pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.