Yaklaşan Saat: Uyanış Ashab-I Kehf Ve Rakamların Sırrı Dijital Çağda Kehf Suresi’nin Tevili pdf – Yandex indir

tarafından
26
Yaklaşan Saat: Uyanış Ashab-I Kehf Ve Rakamların Sırrı Dijital Çağda Kehf Suresi’nin Tevili pdf – Yandex indir

Kuran’da Kehf suresinde anlatılan Ashab-ı Kehf kıssası gerçek midir?Çok tartışılan fakat henüz açıklığa kavuşturulamayan “Onlar mağarada 300 sene uyudular ve bunu +9 artırdılar” ayetinin hakikati nedir? Yedi Uyurlar diye anlatılan Ashab-ı Kehf ahir zamanda tekrar uyanacaklar mı? Ashab-ı Kehf ver-Rakim kaç kişidir? Onların sayısı niçin önemlidir? Tayy-i mekân, bast-ı zaman ve uzun uyku (cryonics) mümkün müdür? Kıssada geçen mağara metaforu bize ne anlatıyor? Ashab, Kehf ve Rakim kelimeleri dijital çağda ne anlam ifade ediyor? Ashab-ı Kehf, Pi sayısı ve asal sayılar arasındaki şaşırtıcı tevafuklar nelerdir? 2030 The Great Reset ile İstanbul’un fethi arasında nasıl bir bağ kurulabilir? Yalnızca 17 ayet ile anlatılan kıssada; “rakam” “adet”, “hesap”, “sayma” kelimeleri ile birlikte, fazla miktarda sayısal değer geçmesi olağan mıdır? Allah (c.c), Ashab-ı Kehf kıssası üzerinden dijital çağdaki insanlara ne anlatmak istiyor olabilir? Kıssa üzerinden ayetlerin derûnunda, bilgisayarda kullanılan binary sayı sistemi de anlatılıyor olabilir mi? Ashab-ı Kehf ver-Rakim; Dijitler ve Rakamlar (veya Bitler ve Kodlar) olarak tevil edilebilir mi? Ashab-ı Kehf gençlerinin şehirde deşifre olmalarına sebep olan gümüş para, aslında dijital para olabilir mi? Alışveriş için şehre giden gencin temiz yiyecek araması, yakın dönemde dünyayı bekleyen bir tehlikeye mi işaret ediyor? Kıssaya dair 1400 yıldır tartışılan ayetlerdeki mecaz ve metaforların bilimsel ve matematiksel hakikatlerini, kıssanın anlatımında seçilen her bir kelimenin gelişigüzel(!) olmadığını, ahir zaman dediğimiz dijital çağda da cari olacak şekilde apayrı mana katmanları içerdiğini, ilk defa bu kitapta okuyacaksınız.Bu kitap, içinde yaşadıkları pagan toplumdan soyutlanarak mağaraya çekilen imanlı gençlerin yaşadıklarını günümüze yani dijital çağa projekte etmek suretiyle, özellikle 2030-The Great Reset sürecinde yaşanabilecek olası gelişmelere dair farkındalık oluşturma çabasındadır.
 

Yaklaşan Saat: Uyanış Ashab-I Kehf Ve Rakamların Sırrı Dijital Çağda Kehf Suresi’nin Tevili isimli 224 sayfadan oluşan kitap ; Mithat Safa tarafından yazılmış ve SELİS KİTAPLAR yayınevinin 06.11.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yaklaşan Saat: Uyanış Ashab-I Kehf Ve Rakamların Sırrı Dijital Çağda Kehf Suresi’nin Tevili pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.