Gittiğin Her Yere Kendini De Götürürsün pdf – Yandex indir

tarafından
19
Gittiğin Her Yere Kendini De Götürürsün pdf – Yandex indir

Hayatınızda bir an için bile olsa, bir şeyler için koşturmayı bırakıp sadece durabiliyor musunuz? Şu an durabilir misiniz? Peki, dursaydınız ne olurdu?
 
Ne durumda olursak olalım, bulunduğumuz yerle ve durumla gerçekten temas halinde olabilmek için şimdiki anın içimize işlemesine yetecek kadar uzun bir süre durmamız gerekir. Ancak çoğu zaman geçmiş veya gelecekle, ne istediğimizle, nelerden hoşlanıp hoşlanmadığımızla veya nelerden korktuğumuzla meşgul olduğumuz için biraz durup şimdiki anın büyüsünü yakalamakta zorlanırız. Bu durumda önümüzdeki ihtimallerin zenginliğini tam olarak fark edemeyebiliriz. Bunun yerine kim olduğumuzu, nereye gittiğimizi, neler olup bittiğini zaten bildiğimize dair kişisel bir kurguya saplanıp kalırız. Âdeta gerçeklik dediğimiz bir rüyada yaşarız. Elinizdeki kitap, bu tür rüyalardan ve çoğu zaman bunların dönüştüğü kâbuslardan uyanmakla ilgilidir. Bu uyanış, gittiğimiz her yere gerçekten “kendimizi” de götürmemizi sağlayacaktır.
 
Jon Kabat-Zinn, bir meditasyon öğretmeni, bilim insanı ve yazardır. Çalışmaları tıp, psikoloji, sinir bilimi, spor ve iş dünyası, hukuk, teknoloji gibi alanlardaki farkındalık hareketine öncülük etti. Kitapları 45 dile çevrilerek milyonlarca okura ulaştı.  
 

Gittiğin Her Yere Kendini De Götürürsün isimli 208 sayfadan oluşan kitap ; Jon Kabat-Zinn tarafından yazılmış ve DİYOJEN YAYINCILIK yayınevinin 03.01.2024 tarihinde yayımlanmıştır.

Gittiğin Her Yere Kendini De Götürürsün pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.