Bilinçli VIP Ebeveynlik İçinizdeki Güçlü Ebeveyni Uyandırın pdf – Yandex indir

tarafından
9
Bilinçli VIP Ebeveynlik  İçinizdeki Güçlü Ebeveyni Uyandırın pdf – Yandex indir

Sen iyi bir ebeveynsin!
“Ebeveynlik” dediğimiz bu yolculukta kendimizden şüphe etmek kolaydır. Geleneksel ebeveynlik yaklaşımları işe yaramadığında, hem kendimizi hem de çocuklarımızı yüzüstü bırakıyormuşuz gibi hissedebiliriz. Ebeveynlik koçu Destini Ann Davis, güçlü bir ebeveyn olmak için mükemmel olmanıza gerek olmadığını, yalnızca çocuğunuzun yanında olmanız gerektiğini bilmenizi istiyor. Bilinçli VIP Ebeveynlik’te Destini Ann, hepimizin içindeki o huzurlu ebeveyni bulmanıza ve çocuğunuzla daha işbirlikçi, güven dolu ve karşılıklı saygıya dayalı bir ilişki geliştirmenize yardımcı olacak.
 
Bu kitapta keşfedecekleriniz:
Kişisel çocukluk deneyimlerinize ve bu deneyimlerin kendi ebeveynlik tarzınız üzerinde nasıl önemli bir etkiye sahip olabileceğine dair kişisel bir keşif. Destini Ann, daha şefkatli ve ilgili bir ebeveyn olabilmeniz için inandığınız şeyleri yeniden değerlendirmenize yetecek kadar derine inmenize yardımcı olacak.
İlişkinizde hem sizin oynadığınız rol hem de çocuğunuzun rolü hakkında düşünme şeklinizi değiştirmenizi sağlayacak pratik bir yönlendirme.
Ebeveynliğe bakışınızı değiştirecek niyetli ebeveynliğin dört temel ilkesi. Ebeveyn olarak üstlendiğiniz birçok rolde hayatta kalmaktan başarılı olmaya uzanacaksınız.
Çatışmaları barışçıl bir şekilde çözmek, çocuğunuzun daha güvenli hissetmesine ve kendi duygularını sakince yönetebilmesi için beceri geliştirmesine yardımcı olmak adına niyetli ebeveynliğin altı aracı.
 

Bilinçli VIP Ebeveynlik İçinizdeki Güçlü Ebeveyni Uyandırın isimli 272 sayfadan oluşan kitap ; Destini Ann Davis tarafından yazılmış ve BUTİK YAYINCILIK yayınevinin 01.03.2024 tarihinde yayımlanmıştır.

Bilinçli VIP Ebeveynlik İçinizdeki Güçlü Ebeveyni Uyandırın pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.