Etkili Yaşamanın 7 Sırrı pdf – Yandex indir

tarafından
19
Etkili Yaşamanın 7 Sırrı pdf – Yandex indir

Dr. John Demartini, insan davranışı prensiplerini özsaygı ile ilişkilendirdiği 48 yılı aşkın bir süredir çalışmıştır. Şimdi, « Etkili Yaşamanın 7 Sırrı »  , zaten içinizde bulunan gücü yeniden tanımanıza yardımcı olacak ve belki de varlığını bilmediğiniz güçlü hayat dönüştürme araçları ve prensiplerin yolunu size gösterecektir. Bu, kendinizi ve hayatın ustalığını keşfetme süreci olacak.
 
Öğreneceğiniz şeyler:
 
– Sağlık ve refah potansiyelinizi maksimize etmenin yolları
– Daha tatmin edici ilişkiler kurma
– Hayatınıza daha fazla sevgi yaratma
– Doğal bir lider olarak sahip olduğunuz gücü görmek
– Finansal zenginlik oluşturmanın yollarını keşfetme
– Sizi çevreleyen harikalara hayranlık duyma
– Profesyonel gücünüzü ortaya çıkarma
– Sevdiğiniz şeyi bulma ve yapma
– Kendi ölümsüzlüğünüze uyanma
– Büyüklük dolu bir hayat yaşama
– En büyük gücünüzü ve potansiyelinizi açmak istiyorsanız, DEĞERLER’den daha önemli bir konu yoktur. Değerlerinizi bilmek, en otantik, orijinal ve güçlü hayatınızın anahtarıdır. Kendi değeriniz, nasıl algıladığınızı ve hareket ettiğinizi etkiler ve kendinize neyin izin vereceğinizi belirler. Kim olduğunuzu bildiğinizde, misyonunuz ve vizyonunuzun ne olduğunu bildiğinizde, hedeflerinize ve hayallerinize doğru ilerlemek için net bir şekilde yol alırsınız. Şimdi, “« Etkili Yaşamanın 7 Sırrı »  ” erişme ve Dr. Demartini’nin size hayatınızı dönüştürme yolunu gösterdiği eşsiz dehanızı tam anlamıyla kullanma zamanıdır!
 

Etkili Yaşamanın 7 Sırrı isimli 164 sayfadan oluşan kitap ; Dr. John F. Demartini tarafından yazılmış ve SAGA YAYINLARI yayınevinin 30.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Etkili Yaşamanın 7 Sırrı pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.