Larende’nin Varisleri Larende’nin Yükselişi 2. Cilt pdf – Yandex indir

tarafından
26
Larende’nin Varisleri  Larende’nin Yükselişi 2. Cilt pdf – Yandex indir

Timur ve Yıldırım Bayezid yıllardır mektuplaşıyorlar, savaş için hazırlanıyorlar ve birbirlerini tartıyorlardı. Savaşmışlardı işte. Ordular kırılmış, toprak kanla sulanmış ve ilk kez direkt yüz yüze gelmişlerdi. Şimdi Timur esirine ne yapacaktı?

Yurtları ellerinden alınmış adamlar intikam için bir araya gelmişti. Savaşmışlar ve kazanmışlardı. Ama aldıkları intikamın tadı acıydı artık. Oysa ki onlar ülkelerinin yeşermesi için bu yola çıkmışlardı. Hırsının ucu bucağı olmayan Aydınoğlu’nun topraklarını amcasıyla paylaşmaya niyeti yoktu. Saruhanoğlu abisinin ele geçirdiği toprakları geri almak için her şeyi yapabilirdi. Savaşın ve esaretin ardından bir araya gelen iki Karamanoğlu çift başlı kartal olup ülkelerini yönetebilecek miydi?

Şaman kendi yoluna giderken son sınavına girecek ve kaderin örgüleri apaçık görünür olacaktı. Demirci çekici ve kuş tüyleriyle şamanı için hazırdı artık.
 

Larende’nin Varisleri Larende’nin Yükselişi 2. Cilt isimli 472 sayfadan oluşan kitap ; Deniz Canan tarafından yazılmış ve SARMAL KİTABEVİ yayınevinin 18.04.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Larende’nin Varisleri Larende’nin Yükselişi 2. Cilt pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.