Görünmez Bağlar pdf – Yandex indir

tarafından
22
Görünmez Bağlar pdf – Yandex indir

O zamanlar…
Büyük hayalleri olan genç yazar Chani Horowitz çıkmazdadır. Eski sınıf arkadaşları kitap anlaşmaları yapar ya da iyi işlere girerken onun yaptığı tek şey, birkaç minik zorlama yazı kaleme almaktır. Sonra şansı döner ve film yıldızı Gabe Parker hakkında bir yazı hazırlamak üzere işe alınır: Chani dahil herkesin âşık olduğu, Hollywood’un son James Bond’u seçilen Gabe Parker…  Genç kadının tek isteği, bu işi eline yüzüne bulaştırmadan bitirmektir. Ancak röportaj birden magazin sayfalarına düşen fırtınalı bir hafta sonu kaçamağına dönüşür ve Chani’nin Gabe’e planladığından daha fazla yakınlaşmasıyla her şey değişir.

Şimdi…
Chani on yıl sonra, hayallerindeki kariyere sahip, başarılı bir yazar olarak Los Angeles’a geri döner. Hayatında değişmeyen tek şey, Gabe Parker hakkındaki sorulardır. Bu yüzden, halkla ilişkiler ekibi ikinci bir röportaj için yeniden bir araya gelmelerini talep ettiğinde hayır demek ister. Fakat Chani, yıllar önce geçirdikleri o iki günün Gabe için de unutulmaz olup olmadığını merak eder ve dayanamayıp teklifi kabul eder.

Gabe ve Chani’nin ilk buluşmaları ile on yıl sonra yeniden yüzleşmeleri arasında gidip gelen bu karşı konulmaz aşk hikâyesi mutlu sona ulaşacak mı?
 
 
“Sussman’ın yetişkinlere yönelik bu ilk romanı hem komik hem de romantik. Sophie Kinsella hayranlarının ilgisini çekecek, bazen seksi bazen de duygusal açıdan endişe verici bir hikâye ortaya çıkmış.”
-Booklist

 
 

Görünmez Bağlar isimli 408 sayfadan oluşan kitap ; Elissa Sussman tarafından yazılmış ve NEMESİS KİTAP yayınevinin 16.11.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Görünmez Bağlar pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.