Felsefe, Bilim ve Eğitim Bilim Felsefesi Merceğinden Eğitime Yansımalar pdf – Yandex indir

tarafından
11
Felsefe, Bilim ve Eğitim  Bilim Felsefesi Merceğinden Eğitime Yansımalar pdf – Yandex indir

Bilim felsefe ve eğitim ilişkisini ortaya koyduğumuz bu kitabımız sizlere yeni ve farklı kuramlar da sunuyor. Bilimsel bilgilerin gelişim sürecinin nasıl olacağını açıklayan Bektaş’ın felsefi denge kuramı bunlardan bir tanesidir. Bu kuramın bilimsel bilgilerin gelişim ve değişim sürecini dört farklı yönelimle açıkladığı başlık ile kuramı doğrulayan bilimsel kullanımların olduğu başlığın sizler için dikkat çekici olacağını ümit etmekteyiz. Bu kitap, sizlere nerdeyse her bölümde bir düşünürün hayatını anlatıyor. Felsefi düşünürlerin hayatını merak eden okuyucularımızın bu kısımlardan çok faydalanacağını düşünmekteyiz. Düşünürlerin açıklamalarının eğitimle olan ilişkisinin ve eğitim felsefe entegrasyonun okuyucularımıza çok farklı bakış açıları kazandıracağını düşünmekteyiz. Kısacası bu kitap sizin, felsefeye, eğitime ve bilime ilişkin aradıklarınızı bulabileceğiniz bir kitap olacaktır. Sevgi ve saygılarımızla…
 

Felsefe, Bilim ve Eğitim Bilim Felsefesi Merceğinden Eğitime Yansımalar isimli 262 sayfadan oluşan kitap ; tarafından yazılmış ve ASOS YAYINEVİ yayınevinin 28.02.2024 tarihinde yayımlanmıştır.

Felsefe, Bilim ve Eğitim Bilim Felsefesi Merceğinden Eğitime Yansımalar pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.