Konulara Objektif Işık pdf – Yandex indir

tarafından
8
Konulara Objektif Işık pdf – Yandex indir

Değerli okuyucularım,
Kitabın arka yüzü, kitabı incelerken en kolay göz attığımız yer oluyor. O nedenle, önemsediğim birkaç noktayı, burada sizlerin kıymetli dikkatinize sunmak istedim.
Kitabımda, 248 adet makale ile çeşitli konularda fikirlerimi, düşüncelerimi yazdım. Kitabın içindekiler sayfasında, konular alfabetik olarak sıralandı ve karşılarında sayfa numaraları yer alıyor. Okuyucum, “Yahu bu adam falanca konuda ne yazmış?” dediği anda, bu sayfaya göz atmasıyla konuyu ve sayfasını anında bulacaktır.
Bu birinci nokta, ikinci nokta olarak şunu söylemek istiyorum: Ülkemizin sevk ve idare yaşamında, özellikle siyasal tarafların, medya mensuplarının ve tartışan ilim insanlarının birbirlerine karşı sert, incitici, genellikle akılcı (rasyonel) olmayan, inatlaşma şeklinde davranmaları beni ve doğal olarak makul çevreleri çok rahatsız ediyor. Bunları çok eleştirdim.
Üçüncü noktaya gelince; Türk milletinin sosyal hayatında, yüksek önemde yer alan İslam dinini, insanlarımız çeşitli zeminlerde, çeşitli zamanlarda, sıkça ve rahatça kötüye kullanırken, bu dinimiz için kurulmuş ve görevlendirilmiş olan Diyanet İşleri Başkanlığı’nın, bu durumlara karşı görevini yapmadığını, yapamadığını dile getirdim.
Değerli Okuyucularım, kendimi naçizane düşünen insan sayıyorum ama serde mimarlık mesleğim var. Bu mesleği ise Türk halkı geç tanıdı. Bu meslek öyle bir meslek ki, olaylara çözümleyici (analitik) bakmayı öğretir, uygarlığın ayrıntılarda gizli olduğunu söyler. İş hayatımda, “büro kapısının kolunun sarkık, duvarındaki resminin eğri olduğunu gördüğüm iş insanlarından hayır gelmez,” diye çok konuşulduğunu hatırlıyorum.
İnşallah kitabımı okursunuz. Saygılarımla.
 

Konulara Objektif Işık isimli 536 sayfadan oluşan kitap ; Tayyar Çimen tarafından yazılmış ve ARMONİ YAYINCILIK yayınevinin 24.01.2024 tarihinde yayımlanmıştır.

Konulara Objektif Işık pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.