İngilizce Kalıcı Kelime Öğrenme Yöntemi pdf – Yandex indir

tarafından
39
İngilizce Kalıcı Kelime Öğrenme Yöntemi pdf – Yandex indir

Uzun süredir titizlikle üzerinde çalıştığımız ve çok olumlu dönütler aldığımız kelime öğretme yöntemimizi bir kitap haline getirip daha çok öğretmen ve öğrenci arkadaşımıza ulaşmak istedik. Okuduğunuz bu kısa yazı da bu çabanın bir parçasıdır.
 
Amacımız Kalıcı Kelime Öğrenme Yöntemi ile akıcı ve kalıcı bir yöntemle kelime dağarcığını geliştirmeye yardımcı olmaktır. Kalıcı Kelime Öğrenme Yöntemi, formatı ve ilk defa bu kitapta kullanılan yeni tarz alıştırmaları ile kullanıcıya özgün, örgütlü, anlamlı ve bol tekrarlı bir çalışma imkânı sunacaktır.
 
İngilizcede çok önemli bir yer tutan prefixes – ön ekler, bases – tabanlar çalışması kitabımızda ayrıntılı ve organize olarak verilmiştir. Bu bölümün çalışılmasının ardından öğrenci ilk defa karşılaştığı bir kelimenin anlamını kolaylıkla tahmin edebilecek ve söz konusu kelimeyi ön eki ve tabanı yardımıyla kalıcı olarak öğrenebilecektir.
 
Üniteler tek sayfa formatında hazırlanmış ve böylece hem kullanıcı hem de öğretmen için takibi kolay bir çalışma planı hedeflenmiştir. Üniteler mümkün olduğunca, çok karşılaşılan kelimelerden daha az karşımıza çıkan kelimeler düzeninde sıralanmıştır.
 
Her sayfadaki 6 alıştırma öğrenmenin temelini oluşturan Bilişsel Öğrenme aşamaları: Bilgi, kavrama, uygulama, analiz, sentez ve değerlendirme dikkate alınarak hazırlanmıştır. Bir ünitede bir kelime en az 6 en çok 9 kez değişik alıştırmalarla karşımıza çıkmaktadır. Yine bilgilerin kısa süreli bellekten bilgilerimizin depolandığı uzun süreli belleğe aktarılmasında karşımıza çıkan 3 önemli etken, aşama olan tekrar, anlamlandırma ve örgütleme Kalıcı Kelime Öğrenme Yöntemi kitabımızda başarıyla uygulanmıştır.
 

İngilizce Kalıcı Kelime Öğrenme Yöntemi isimli 446 sayfadan oluşan kitap ; İbrahim Durgut tarafından yazılmış ve PELİKAN YAYINLARI yayınevinin 05.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

İngilizce Kalıcı Kelime Öğrenme Yöntemi pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.