Yaşamanın Bedeli / Yaşayan Otobiyografi 2 pdf – Yandex indir

tarafından
6
Yaşamanın Bedeli / Yaşayan Otobiyografi 2 pdf – Yandex indir

Elli yaşımda, tam da kemiklerimin güçten düşmesinin gerektiği sırada fiziksel açıdan güçlendim. Enerjim vardı çünkü enerjik olmaktan başka şansım yoktu. Çocuklarıma bakabilmek için yazmak zorundaydım ve bütün ağır işler bana kalıyordu. Özgürlük hiçbir zaman bedelsiz değildir.
Yaşamanın Bedeli, Deborah Levy’nin Bilmek İstemediğim Şeyler kitabıyla başlayan “Yaşayan Otobiyografi” serisinin ikinci kitabı. Yazarın evliliği sona ermiş, annesi hayatını kaybetmiştir. Hayatını sil baştan kuracak olan Levy’nin geçindirmesi gereken bir ev, ilgilenmesi gereken iki kız çocuğu ve sürdürdüğü yazarlık kariyeri vardır; bir de elektrikli bisikleti. Deborah Levy toplumun bize atadığı rolleri eleştirerek geleneksel cinsiyet rollerinden ayrılmanın bedelleri üzerine düşünüyor. Gündelik hayata ve yaşadığı zorluklara kendine özgü mizah anlayışıyla yaklaşan yazar, iç dünyasının kapılarını sonuna dek açarak okuru dünyaya karşı tek başına giriştiği özgürlük mücadelesine tanıklık etmeye çağırıyor. 

Dilbaz bir manifesto.
The Guardian
 
 

Yaşamanın Bedeli / Yaşayan Otobiyografi 2 isimli 120 sayfadan oluşan kitap ; Aslı Anar tarafından yazılmış ve EVEREST YAYINLARI yayınevinin 09.01.2024 tarihinde yayımlanmıştır.

Yaşamanın Bedeli / Yaşayan Otobiyografi 2 pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.