Hayat Yeni Baştan pdf – Yandex indir

tarafından
8
Hayat Yeni Baştan pdf – Yandex indir

Hiç düşündün mü; geride bıraktıkların, duyguların, düşüncelerin olmadan, hatta sen, sen olmadan hayata sıfırdan başlamak ne demek?

Çocukluğunu yaşamadan genç olmak, duygularını hissetmeden öğrenmek, aşkı bilmeden âşık olmak, güneşin çok uzaklardan gelen sıcaklığını ilk defa hissetmek, ayın gözlerini dolduran parlaklığında gecenin karanlığına ilk kez tanık olmak ya da sonbaharın kaşlarını çatmasıyla dalından savrulan bir turuncu sonbahar yaprağının rüzgârda nereye gideceğini bilmeden sürüklenişini anlamaya çalışmak ne demek?

Bu cümleleri okurken dahi; güneşi, ayı, karanlığı ve sonbaharı hayal ettiğini hissedebiliyorum ama hayal etmenin ne demek olduğunu bilmediğin oldu mu hiç?

Kahramanımız Deniz, işte bu şekilde hayat ağacının dallarından tutunmaya çalışırken bir de o bal peteği gözlerinde kaybolduğu, onu gördüğünde daha yeni yeni anlamlandırmaya çalıştığı tüm duygularının birbirine girdiği o kadar karışık süreçlere girecektir ki hayatın bazen kitaplardan öğrendiği kadar gelişigüzel ve aldığı tavsiyeler kadar kolay olmadığını da anlayacaktır.

Kitaplar, tavsiyeler ve en zayıf yanı olan hayat tecrübesi ile bu küçük hayat üçgeninde hayatı öğrenmeye çalışırken maalesef hayat da her zaman iyi olmayacaktır ona karşı. Peki, Deniz’in zekâsı, hiçbir şey bilmediği hayat tiyatrosu hakkında ne kadar yardımcı olacaktır ona?

Editörümüzün deyimiyle “dizi senaryosu tadında bir hikâye” ile okuyucusunu kendine çeken bu kitaptan bir tutam almak isteyen herkese iyi okumalar.
 

Hayat Yeni Baştan isimli 230 sayfadan oluşan kitap ; Kadir Öztürk tarafından yazılmış ve KİTAPYURDU DOĞRUDAN YAYINCILIK (KDY) yayınevinin 25.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Hayat Yeni Baştan pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.