Hayal Gemisi Tayfaları Tatilde pdf – Yandex indir

tarafından
40
Hayal Gemisi Tayfaları Tatilde pdf – Yandex indir

“Bir Hayal Gemisi’ne binseydiniz, nereye gitmek isterdiniz çocuklar?
Ya, o Hayal Gemisi’nin Kaptan’ı siz olsaydınız, nerelere yelken açardınız, hiç düşündünüz mü?
«Hayal Gemisi de nereden çıktı? Hiç öyle bir gemi olur muymuş?» demeyin çocuklar! Var! Hem de, Tayfaları bile var bu geminin; Kaptan, Miço, Uzun, Maskot ve Bıdık!
Üstelik size de bir müjdeleri var: İsterseniz siz de bu geminin bir tayfası, hatta belki de, Kaptan’ı bile olabilirsiniz! Nasıl? Cazip bir teklif değil mi? O hâlde ne duruyorsunuz, katılın onlara!” diye bir çağrıda bulunmuştu Hayal Gemisi Tayfaları.
Bu çağrı, siz çocukları da çok mutlu etti ki aralarına katıldınız.
Tüm çocukların, Hayal Gemisi Tayfası olması fikrine, iyice alıştı, Kaptan, Miço, Uzun, Maskot ve Bıdık. Öyle ki, artık hayallerini bile çocuklarla ortak yaşıyorlar. Tabi, o kadar yorulduktan sonra, iyi bir tatili de hak ettiler !
Fakat Hayal Gemisi Tayfaları’nın tatilleri de adlarına yakışır olmalı elbette, ne dersiniz, sizce de öyle değil mi?
O hâlde, siz tayfalar da buyurun Hayal Gemisi’ne ve birlikte, belki de tatillerin en ilgincine doğru bir yolculuğa çıkın! Çocuklarımıza güvenle okutabileceğimiz, Hayal Gemisi Tayfaları, Hayal Gemisi Tayfaları Okulda ve Hayal Gemisi Tayfaları Tatilde serisinin tamamı, 2017 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kütüphaneler için satın alınan kitaplar arasında olup, kütüphanelerde çocuklarımız tarafından keyifle okunmaktadır.
 

Hayal Gemisi Tayfaları Tatilde isimli 122 sayfadan oluşan kitap ; Hakan Karcı tarafından yazılmış ve KAPTAN KİTAP yayınevinin 12.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Hayal Gemisi Tayfaları Tatilde pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.