Nevernıght: Zifirşafak (Nevernıght Serisi 3) Ciltli pdf – Yandex indir

tarafından
17
Nevernıght: Zifirşafak (Nevernıght Serisi 3) Ciltli pdf – Yandex indir

ÜÇ GÜNEŞİN BATTIĞI BİR ÜLKE 
ÖLÜMCÜL BİR KATİL 
ÖLÜ BİR TANRININ GAZABI
 
 
 “Kristoff ilk iki ciltteki ipuçlarını üçüncü kitapta ustaca bir araya getirerek muhteşem bir koreografiyle kanlı ölüm sahneleri, mizah, kalp kırıklıkları ve ağızları açık bırakan şaşırtmacalarıyla olağanüstü bir son yazıyor.” 
PUBLISHERS WEEKLY
 
“Duygusal ve ahlaki açıdan yozlaşmış bir dünya; korkusuz ve tutkulu bir kahraman; amansız bir intikam hırsı. Fantastikseverlerin ellerinden bırakamayacağı bir roman.” 
KIRKUS REVIEWS
 
“Üçüncü kitaptaki detaylar, iğneleyici mizahı ve ölü sayısıyla serinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak. Kristoff’un karakterleri o kadar canlı ki adeta sayfalardan fırlayıverecekler.” 
BOOKLIST
 
“Kristoff’un başarılı aksiyon sahneleri, en kötü anlarda bile güldüren esprileri ve ek bilgiler veren ironik dipnotları, mükemmelen kurulmuş bir dünyayı daha iyi anlamamızı sağlıyor. İlk iki kitabı sevenler, bu karanlık, bağımlılık yapan serinin son kitabında da hayal kırıklığına uğramayacak.” 
SCHOOL LIBRARY JOURNAL
 
“Cinayetler, büyü ve tuhaf yaratıkların hiçbirine diyecek sözüm yok. Ama bu kitabın en sevdiğim şeyi sesi… Çok iyi kurgulanmış, nüktedan, biraz da okurunu ve kahramanını hafife alan tanrısal bakış açısına sahip çokbilmiş anlatıcılara bayılırım.” 
BOOK RIOT
 
ÇOK TEKTİ VE YİNE ÖYLE OLACAK. 
 
Tanrımezarı tarihinin en büyük oyunları, Itreya Cumhuriyeti’nin en gözü pek katilleriyle birlikte son bulmuştur. 
Gladyatör, köle ve meşhur bir suikastçı olan Mia Corvere firardadır. Peşinde Kızıl Kilise Kılıçları ve Luminatii Lejyonu’yla belki de Köprüler ve Kemikler Şehri’nden sağ çıkamayacaktır. Çok sevdiği akıl hocası Mercurio, düşmanlarının pençesindedir. Kendi ailesi bile Mia’nın ölmesini istemektedir. Ezeli düşmanı Konsül Julius Scaeva’nın tüm Cumhuriyet’e hükmetmesine bir adım kalmıştır. 
Ancak şehrin altında karanlık bir sır vardır. Mia, hayatının bilmecesini çözmek için sevgilisi Ashlinn, kardeşi Jonnen ve ölümden dönen gizemli koruyucuyla birlikte Cumhuriyet’te zorlu bir yolculuğa çıkar. Zifirgece yaklaşmaktadır. Belki de Cumhuriyet’in son gecesi olacaktır. 
 
Gün ışığının bile öldüğü bir dünyada Mia Corvere hayatta kalabilecek mi?
 

Nevernıght: Zifirşafak (Nevernıght Serisi 3) Ciltli isimli 512 sayfadan oluşan kitap ; Jay Kristoff tarafından yazılmış ve PEGASUS YAYINLARI yayınevinin 08.11.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Nevernıght: Zifirşafak (Nevernıght Serisi 3) Ciltli pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.