Ben Kimim?- Hikaye Fabrikatörü Roald Dahl pdf – Yandex indir

tarafından
12
Ben Kimim?- Hikaye Fabrikatörü Roald Dahl pdf – Yandex indir

Ben Kimim setinde edebiyattan spora, sanattan bilime, siyasetten iş dünyasına birçok alanda adını Türk ve dünya tarihine yazdıran isimlerin biyografisi yer alıyor. Biyografiler; her bir ismin hayatında öne çıkan temel değer etrafında hikâye tadında kaleme alındı. Her bir kitap gerçek bilgilerden yola çıkılarak yazılan, keyifle okuyacağınız, etkili ve ilham verici bir hayat sunuyor. Metinler içindeki temel bazı bilgiler sayfalardaki kutucuklar içinde, anlamını merak ettiğiniz kelimeler de kitabın sonunda sizleri bekliyor.
Bu kitapta dünyaca ünlü yazar Roald Dahl’ın ilham verici hayat hikâyesini okuyacaksınız.
Dünya edebiyatının en önemli isimlerinden olan Roald da bir zamanlar çocuktur. Eğlenceli ve bir o kadar da tuhaf hikâyelerin yazarı Roald, elbette sıradan bir çocukluk geçirmez. Sıradan bir çocukluk geçiren biri olsaydı bu kadar güzel hikâyeler yazamazdı. Hikâye Fabrikatörü Roald Dahl kitabında, tüm yaşamı eğlenceli, fantastik ve bazen de trajikomik olaylarla dolu olan Dahl’ın hayat hikâyesinin yanında çocuklar için yazdığı kitapların gizemini de okuyacaksınız.
 

Ben Kimim?- Hikaye Fabrikatörü Roald Dahl isimli 88 sayfadan oluşan kitap ; Ayşe Şeker Kılıç tarafından yazılmış ve ERDEM ÇOCUK YAYINLARI yayınevinin 07.11.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Ben Kimim?- Hikaye Fabrikatörü Roald Dahl pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.