İncir Ağacım pdf – Yandex indir

tarafından
21
İncir Ağacım pdf – Yandex indir

“Denizdeki adalar gibiyiz, yüzeyde ayrı ama derinlerde birbirine bağlı…” diyor William James. Çok doğru bir tespit. Bizler yüzeyde ne kadar farklı olsak da derinlerde bizi birbirimize bağlayan değerlerimiz var. Bu değerler, toplumsal belleğimizi muhafaza ediyor ve toplumun sağlam zemin üzerinde yükselmesini sağlıyor aslında.
Bizleri millet yapan, kültürümüzü muhafaza eden ve bizleri birbirimize bağlayan bu değerlerimizi keşke koruyabilsek. Hatta onları çağlara değil çağlar üstüne taşıyıp ülküleştirebilsek. Keşke bize kendimizi hatırlatan “incir ağaçlarımızın” kıymetini, onları kaybetmeden bile bilsek.  
İncir Ağacım eseri, yurdun dört bir yanında fedakarca görev yapmış idealist bir doktorun hayat tecrübelerinden oluşmaktadır.
Eseri okurken hem bu topraklarda canla başla çalışan doktorlarımızı daha yakından tanıyacaksınız hem de Anadolu insanın sıcaklığını, samimiyetini ve kadirşinaslığını bir kere daha müşahede edeceksiniz.
Huzurlu okumalar temenni ediyoruz.
 

İncir Ağacım isimli 208 sayfadan oluşan kitap ; Dr. Hasan Akyüz tarafından yazılmış ve CAĞALOĞLU YAYINEVİ yayınevinin 11.11.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

İncir Ağacım pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.