Cemre Düştü pdf – Yandex indir

tarafından
30
Cemre Düştü pdf – Yandex indir

“… O’nda beni çeken ve cezbeden ilk şey bakışlarıydı. Derin ve sahici bakıyordu. Makyajsızdı yüzü. Duruydu güzelliği. Burnu hafif kemerliydi ama bu onun oval yüzüne yakışıyor, samimi bir hava katıyordu. Birden masalarında bir hareketlenme oldu. Sol kollar, eller yumruk yapılarak havaya kalktı ve sloganlar atılmaya başlandı. Tüm bu hengamenin ortasında gözüm O’ndaydı. Kalabalığın içinde uzun kumral saçları, iri parlak ela gözleriyle bir zümrüt gibi parlıyordu…”

“…O’na aşık olmuştum. Artık bilinmezlerle örülü bir oyuna girmeye hazırlanıyordum. Bu oyun ailemi fazlasıyla incitebilirdi ama aşkın gözü kördü ve benim gözüm artık O’ndan başka kimseyi görmüyordu.

Artık liberal elbiselerimi, fikirlerimi bir kenara koyma zamanı gelmişti. Bülent artık koyu bir devrimci olacaktı. Tabii bu devrimcilik sadece Cemre’yi elde edebilmek, daha doğrusu ona yakın olabilmek içindi. Yoksa asla solcu bir militan olmak gibi gayem, niyetim yoktu…”

“Cemre Düştü” de, 1970’1i yıllarda üniversite öğrencisi Cemre’ye olan aşkı yüzünden, solculuktan nefret ettiği halde ailesini karşısına alıp devrimci bir militana dönüşen züppe öğrenci Bülent’in dramatik hikayesi anlatılıyor.
 

Cemre Düştü isimli 470 sayfadan oluşan kitap ; Önay Yılmaz tarafından yazılmış ve KİTAPYURDU DOĞRUDAN YAYINCILIK (KDY) yayınevinin 03.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Cemre Düştü pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.