Bitkilerin Özel Hayatı pdf – Yandex indir

tarafından
23
Bitkilerin Özel Hayatı pdf – Yandex indir

“Özgür ve alımlı bir peri olan Defne, Apollon’dan kaçmak için nehir tanrısı babasına yalvarır. ‘Beni dönüştür! Beni rahatsız eden bu güzelliği benden al!’ Bunun üzerine bir ağaca dönüşür.”
 
Yıllar sonra evine dönen Keehyun, ağabeyinin iki bacağını da bir mayın patlamasında kaybettiğini görür. Babası sabahtan akşama kadar bahçedeki ağaçlarla ve çiçeklerle ilgilenmekte, kimseyle konuşmamaktadır. Annesinin ise tüm aileden gizlediği sırlar vardır. Bir gün gizemli biri annesini takip edip sırlarını öğrenmesi için Keehyun’a yüklü bir ödeme yapar.
 
Kore edebiyatının bol ödüllü yazarı Lee Seung-U Bitkilerin Özel Hayatı’nda sırların, aşkın ve tutkunun yansımalarını izliyor. Sevilmeden sevmenin acısını olduğu kadar tadını da anlatıyor. Kavuşmanın, ayrılmanın, aile kurup kök salmanın ve sevdiklerinden koparılmanın hikâyesi. 
 
“Kore edebiyatı, Nobel Edebiyat Ödülü’nü fazlasıyla hak ediyor. Ben kişisel olarak Anatoly A. Kim, Hwang Sok-yong, ve Lee Seung-U’nun bu ödülün muhtemel adayları olduklarını söyleyebilirim.”
 
-Jean-Marie Gustave Le Clézio,
  2008 Nobel Edebiyat Ödülü’nün sahibi
 

Bitkilerin Özel Hayatı isimli 240 sayfadan oluşan kitap ; Lee Seoung-U tarafından yazılmış ve DOĞAN KİTAP yayınevinin 16.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Bitkilerin Özel Hayatı pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.