Bilişsel Davranışlı Koçluk – Kendini Fark Et! Kendin Ol Yaklaşımı pdf – Yandex indir

tarafından
38
Bilişsel Davranışlı Koçluk – Kendini Fark Et! Kendin Ol Yaklaşımı pdf – Yandex indir

Bilişsel davranışçı koçluk; düşünce, duygu ve davranışların insan yaşamı üzerindeki olumlu veya olumsuz etkilerine odaklanmaktadır. Bu koçluk yöntemine göre her şey düşünceyle başlar, duyguyla devam eder, davranışlarla son bulur. Bu üç bileşenin etkileşimini esas alan bu koçluk süreci, danışanın hedeflerini gerçekleştirmesi için bilişsel yapılandırmayı hedeflemekte ve olumlu değişimin ortaya çıkmasını amaçlamaktadır.
Ayrıca bu koçluk yöntemi, danışanın kendisiyle ve problemleriyle yüzleşmesi için bilişsel süreçleri aktive eder. Bilişsel davranışçı koçluk, zorlayıcı bir yaklaşım veya klasik bir akıl verme durumu olmadığı için danışanın kendi düşünceleri hakkında karar vermesine yardımcı olan bir yaklaşımdır. Dolayısıyla bu koçluk yaklaşımı, danışanla kurulan karşılıklı iletişim sonucunda onlara bilişsel farkındalık sağlamak ve hedeflerini gerçekleştirmelerine destek olmaktadır.
 

Bilişsel Davranışlı Koçluk – Kendini Fark Et! Kendin Ol Yaklaşımı isimli 142 sayfadan oluşan kitap ; Ali Turan Barniç tarafından yazılmış ve NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK yayınevinin 12.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Bilişsel Davranışlı Koçluk – Kendini Fark Et! Kendin Ol Yaklaşımı pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.