Uçan Balon Havalarda (5+Yaş) pdf – Yandex indir

tarafından
10
Uçan Balon Havalarda (5+Yaş) pdf – Yandex indir

Uçmak, özgür olmak, başka insanlar tanımak, başka yerler görmek için sabırsızlanan Pembe Balon’u evine götüren kırmızı elbiseli kız,bakalım Pembe Balon’u özgürlüğüne kavuşturabilecek mi? Pembe Balon’un yaşadığı maceralara siz de tanıklık etmek ister misiniz?
Haydi öyleyse başlayalım.
 
İlk Yıllar (PYP) Sorgulama Programı*
“Kim Olduğumuz” teması ile bağlantılı olan bu öyküde kahramanımız Pembe Balon, yenilikleri keşfetmek için bağımsız hareket etme arzusu taşıyarak “riski göze alan”, sorumluluk sahibi eylemlerde bulunmak için yaratıcı düşünme becerilerini kullanıp inisiyatif alarak “düşünen” öğrenen profili özellikleri göstermiştir.
*Uluslararası Bakalorya (IB) Programı’nın bir parçası olan İlk Yıllar Programı (PYP) sorgulama temaları ve öğrenen profili özellikleri ile donatılmış öykülerimiz, çocukların derin bakış açıları geliştirmeleri ve hayal dünyalarını güçlendirmeleri amacıyla yazılmıştır. Ayrıca sorgulama programının ön gördüğü edinimler MEB’in öğretim müfredatıyla uyumlu bir şekilde ele alınarak eğitimciler için de yol gösterici nitelik taşımaktadır.
 

Uçan Balon Havalarda (5+Yaş) isimli 32 sayfadan oluşan kitap ; Ayşenur Bağmen tarafından yazılmış ve KAYRA ÇOCUK yayınevinin 12.01.2024 tarihinde yayımlanmıştır.

Uçan Balon Havalarda (5+Yaş) pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.