Beyaz Kuş ve Pufi pdf – Yandex indir

tarafından
24
Beyaz Kuş ve Pufi pdf – Yandex indir

Beyaz Kuş, Pufi’ye “Birbirimizi kaybettiğimiz yerde bekliyorum. Mutlu Tepe ile Renkli Tepe’nin tam ortasındayım.” diye bir mektup yazdı. Arkadaşları bu haberi uçurmak için bindiler balona.
 
Nilüfer Elmaağaçlı’nın yazıp resimlediği, “Beyaz Kuş ve Pufi” unutulmaz bir arkadaşlık hikâyesini konu alıyor. Beyaz kuş ve Pufi’nin yolcuklarında resimlerin ve hikâyenin büyüsüne kapılıp dostluğa dair hiç aklımızdan çıkarmayacağımız dersler alacağız. Beyaz Kuş ve Pufi’yi okurken ister büyük ister küçük olun dostluğu, yolculuğu, beklemeyi, sadakati hatırlamak istediğiniz her an size yol gösterecek hikâyeniz olacak. 
 
Hikâye, gördüklerinin peşinden hızla kanat çırpan Beyaz Kuş’un kaybettiği arkadaşı Pufi’yi ararken yaşadıklarını anlatıyor. 
Bazen aradığınızın peşinde giderken yollar size yenilikler, getirir ve türkü güzellikler öğretir. Tıpkı yeni arkadaşlar ve yardımlaşma gibi.
 

Beyaz Kuş ve Pufi isimli 36 sayfadan oluşan kitap ; Nilüfer Elmaağaçlı tarafından yazılmış ve SAKİN KİTAP yayınevinin 10.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Beyaz Kuş ve Pufi pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.