Yaşlılara Yönelik Yaş Ayrımcılığı Çok Boyutlu Bir Bakış pdf – Yandex indir

tarafından
21
Yaşlılara Yönelik Yaş Ayrımcılığı  Çok Boyutlu Bir Bakış pdf – Yandex indir

Yaşlılara Yönelik Yaş Ayrımcılığı: Çok Boyutlu Bir Bakış isimli bu kitap, tüm yaş gruplarına yönelik ortaya çıkabilen ancak toplumda en yaygın olarak yaşlı bireyleri etkileyen yaş ayrımcılığı olgusunu, çok disiplinli bir bakış açısıyla ele almaktadır. Yaşlı bireylerin birçok alanda karşı karşıya kaldıkları yaş ayrımcılığı ve yaşa dayalı ön yargılar, onların yaşamını, birçok yönden etkilemekte ve sınırlandırmaktadır. Kitap içeriğinde, yaşlı bireylerin deneyimlediği yaşa dayalı ayrımcılık olgusu, medyadan eğitime, sağlıktan çalışma yaşamına farklı boyutları ile incelenmektedir.

Küresel yaşlanma olgusu ile birlikte yaşlılık ve yaşlanma sürecine duyulan ilgi, giderek artmaktadır. Psikoloji, sosyoloji, gerontoloji ve sosyal hizmet gibi çok çeşitli disiplinlerin bakış açıları ile ortaya konan bu kitap, yaşlılık alanına ilgi duyan tüm okuyucular için önemli bir kaynak niteliğindedir.
 

Yaşlılara Yönelik Yaş Ayrımcılığı Çok Boyutlu Bir Bakış isimli 268 sayfadan oluşan kitap ; Kolektif tarafından yazılmış ve NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK yayınevinin 28.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yaşlılara Yönelik Yaş Ayrımcılığı Çok Boyutlu Bir Bakış pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.