Bahar Ehvenişeri pdf – Yandex indir

tarafından
16
Bahar Ehvenişeri  pdf – Yandex indir

Hiç şiirlerle seyahate çıktınız mı?
Cevabınız “Evet” ise, size yeni bir rota çizdik. “Hayır” ise sizi daha önce hiç alışagelmediğiniz farklı ve merak uyandıran bir yolculuk beklemekte.
Bu farklı yolu henüz kimse tecrübe etmediğinden gideceğiniz rota belirsiz olmakla birlikte her adımda sizin ayak izleriniz kalacak. Yolculuk esnasında ağaç köklerinin toprakla uyumu gibi kafiyelerin birbirlerine tutunduğunu göreceksiniz. İnsanların içinde çağlayan fakat dile getirilmeyen, dile getirildiğinde ise karşıdakine göre idrak şekli değişen duygu yüklü bulutların nasıl raks ederek çiçekleri suladığını gözlemleyeceksiniz.
Kâinattaki var oluşun, nizam ve intizamın heceleri de kapsayarak nasıl bir ölçü oluşturduğuna şahitlik edeceksiniz.
Hayvanlar âleminde yön tayin eden içgüdünün ve insan iradesini kuşatan beynin kelimeleri özenle seçişindeki ustalığına denk geleceksiniz.
Yolun sonuna geldiğinizdeki tavrınız yolun görünmeyen kısımlarına ışık tutacak ve dimağlarda lezzet bırakan seyahatimiz kaldığımız yerden yeni heyecan ve güzergâhlarıyla devam edecek.
 
Muhammed Enes  ÖZYURT
 
 
 
 

Bahar Ehvenişeri isimli 72 sayfadan oluşan kitap ; Muhammed Enes Özyurt tarafından yazılmış ve KİTAPYURDU DOĞRUDAN YAYINCILIK (KDY) yayınevinin 15.11.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Bahar Ehvenişeri pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.