Diş Hekimliğinde Kullanılan Tanımlar, Terimler ve Açıklamaları pdf – Yandex indir

tarafından
14
Diş Hekimliğinde Kullanılan Tanımlar, Terimler ve Açıklamaları pdf – Yandex indir

Diş Hekimliğinde Kullanılan Tanımlar, Terimler ve Açıklamaları diş hekimliğinin tüm disiplinlerini kapsayan temel bilgileri içerir. Diş hekimliği mesleği bileşenleri, diş hekimliği fakülteleri öğrencileri, yardımcı sağlık personeli ve akademisyenlerin yararlanabileceği bir kitap niteliğindedir. Diş hekimliği mesleğine ilk adımını atan öğrencilerimizin hızlı ve kolaylıkla ulaşabileceği, beklentilerini karşılayabileceği ve meslekte en sık kullanılan bilgileri kapsar. Bu sözlük ile meslek içerisinde aynı dilden konuşmamızı sağlayacak temel bilgileri okuyucuya sunmak hedeflenir.
 
Bugüne kadar yapılan birçok Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) sorularını içermesi ile sınava hazırlıkta spot bilgiler sunar. Diş hekimliği mesleğine hazırlanan ve mesleğini icra eden tüm okuyucularına faydalı olması dileğiyle…
 

Diş Hekimliğinde Kullanılan Tanımlar, Terimler ve Açıklamaları isimli 191 sayfadan oluşan kitap ; Serdar Sütcü tarafından yazılmış ve KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI yayınevinin 20.01.2024 tarihinde yayımlanmıştır.

Diş Hekimliğinde Kullanılan Tanımlar, Terimler ve Açıklamaları pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.