Cumhuriyetimizin 100. Yılında İz Bırakan 100 Elazığlı 1 (Ciltli) pdf – Yandex indir

tarafından
21
Cumhuriyetimizin 100. Yılında İz Bırakan 100 Elazığlı 1 (Ciltli) pdf – Yandex indir

Geleneği ve tarihi zemini olan köklü şehirlerin, o şehirlerin hafızasına kazınmış ünlü ve lider şahsiyetleri vardır. Bu şahsiyetler, yaptıklarıyla o şehrin ve bulundukları ülkenin tarihinde iz bırakmışlardır. Unutulmamalıdır ki tarih bu lider ve iz bırakan şahsiyetlerin etrafında gelişen veya onların etkilediği alan içerisinde şekillenir.
Kısa adı ELFED olan Elâzığ Dernekler Federasyonu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla, şehrin hafızasında iz bırakan 100 Elazığlı şahsiyetin biyografisinin yer aldığı editöryal bir kitabın hazırlanmasına karar verdi.
42 bilim ve kültür insanın, Prof. Dr. Orhan Kılıç editörlüğünde, hummalı çalışması sonucunda, Cumhuriyetimizin 100. Yılında İz Bırakan 100 Elazığlı – 1 isimli eser ortaya çıktı.
Elbette, Cumhuriyet öncesi ve Cumhuriyet tarihinde iz bırakan Elazığlı şahsiyet 100 kişiyle sınırlandırılamaz.
ELFED, tarih boyunca, Türk kültür, tefekkür, bilim, askeri, siyaset vb. hayatında iz bırakan yüzlerce mümtaz Elazığlı şahsiyete, belgesel tadındaki ‘iz bırakanlar’ serisinde yer verecek.
 

Cumhuriyetimizin 100. Yılında İz Bırakan 100 Elazığlı 1 (Ciltli) isimli 775 sayfadan oluşan kitap ; tarafından yazılmış ve HÜKÜMDAR YAYINLARI yayınevinin 14.11.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında İz Bırakan 100 Elazığlı 1 (Ciltli) pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.